Legertent maten

Een legertent wordt tegenwoordig voor allerlei doeleinden gebruikt. Onze legergroene tenten zijn robuust, warm, relatief snel en makkelijk op te zetten en zeer stevig. De legertenten die te huur zijn hebben verschillende maten.
Onze legertenten zijn uitermate sterk. Het zijn niet voor niets legertenten. Dankzij de scheerlijnen, die u met haringen in de grond verankerd, zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Wilt u deze tenten huren en er geen omkijken meer naar hebben, dan zit je hier aan het juiste adres. En voor het opzetten, dat is heel eenvoudig en iedereen kan het!
We hebben legertenten in de volgende formaten:

25 m² Goed voor 10 slaapplaatsen
50 m² Goed voor 20 slaapplaatsen

Klik hier voor de prijzen

Partytenten

We hebben partytenten in de volgende formaten

3 x 6 m²
4 x 8 m²

Klik hier voor de prijzen

Biertafels en statafels

Biertafels zijn voor elk feest de ideale mogelijkheid om je gasten te laten zitten. Biertafels bieden zit ruimte voor ongeveer 8-10 personen. De banken nemen tijdens het transport haast geen ruimte in omdat je ze ken inklappen. Het is een mooie oplossing voor op uw feestje of evenement, niet iedereen hoeft te staan!

Statafels voor de aankleding van je feest of evenement.Het is een mooie verschijning zowel voor binnen als buiten zijn de tafels te gebruiken.We kunnen de statafels ook netjesaankleden

voor u. Dit geeft een stijvolle en, nette indruk.

Klik hier voor de prijzen


Wat klanten zeggen

 • Super mooie tent en service! Communicatie verloopt soepel en afspraken worden nagekomen! Meer dan de moeite waard om hier een legertent te huren!

  thumb Igor Hoyng
  juli 8, 2019

  Stevig en mooi tent. Onze voetbal team heeft heel leuk gehad. Snelle reactie van de eigenaar, flexible en goede service.

  thumb Betty Petty
  juni 25, 2019

  Legertent met grondzeil gehuurd, hij was schoon en goed op te zetten. Inleveren in goed overleg, kijkt niet op dagje meer of minder. Voor mij voor herhaling vatbaar!

  thumb Mariëlle Korbee
  juli 27, 2019

  Op het laatste moment hebben wij door de slechte weersomstandigheden een tent kunnen reserveren voor een event. De eigenaar reageert snel, de tenten zien er goed uit, zijn sterk en goed waterdicht. Het opzetten ging eigenlijk best makkelijk. Als ik nog een keer een tent nodig heb, kom ik hier zeker terug.

  thumb Frank Maaskant
  juli 8, 2020

  Makkelijke manier van communiceren. Prima tent, heel makkelijk met opzetten en afbreken.

  thumb Leo Bergen Henegouwen
  oktober 3, 2018

  Super geregeld, snelle reactietijd en alles volgens de planning! Namens de " St-michielscool" Dank!

  thumb Joris De Hoog
  juli 8, 2020

  Betaalbare, ruime tent in prima staat, snelle en goede communicatie, goede uitleg voor het opzetten. De eigenaar was zeer benaderbaar en behulpzaam. Ik kan Tentevents van harte aanbevelen.

  thumb Marjan de Kievit
  juli 8, 2019

  Super tent lekker groot voor genoeg mensen en een fantastisch feest kunnen geven

  thumb Duncan nijeboer
  september 17, 2019

  Aanrader. Mooie tent. Snel en makkelijk op te zetten. Kids hebben genoten. Goede communicatie met eigenaar!

  thumb Familie Paardekooper
  juli 13, 2020

  De kids hebben t super gehad in de tenten van Tentevent. Voor ons goed en makkelijk op te bouwen en af te breken. Top ?

  thumb Wendy Joore
  juni 30, 2020
 • Ik ben zeer tevreden! De verhuurder Hendrik nam de tijd om alles uit te leggen en de tent was schoon en in een prima staat. Wil je een tent huren? Hier moet je zijn!

  thumb Bart de Rooze
  juli 29, 2019

  Twee legertenten gehad voor een overnachting van groep 8 geweldige tenten ervoor en de kids vonden het geweldig met zijn allen in een legertent

  thumb Mariska Van der Meer
  juli 6, 2020

  Super mooie tenten. Eigenaar denkt met je mee en geeft zijn advies. Was bij mij heel flexibel bij het halen en retourneren van de tent. Ik kan heb bij iedereen aanraden.

  thumb Bas van dijk
  juli 1, 2019

  Prima voor elkaar! Duidelijke afspraken. Duidelijke instructie films. Waar voor je geld.

  thumb Erwin Verkuijl
  augustus 10, 2020

  Nice tent. Smooth communication. Easier to build than you think. Clear video with set-up and break-down instructions. Recommended.

  thumb Jeroen van de Ven
  augustus 24, 2020

  Gisteren tent besteld, vandaag kunnen ophalen. . Kreeg direct filmpjes hoe de tent opgezet moest worden. Tent in perfecte staat! Fijn betrouwbaar bedrijf met Top service

  thumb Marcel Kuypers
  juni 3, 2020

  Mooie degelijke tenten, prettige communicatie en een goede service - kortom een aanrader!

  thumb Floris-Jan Holst
  juli 8, 2020

  Gisteren tent besteld, vandaag kunnen ophalen. . Kreeg direct filmpjes hoe de tent opgezet moest worden. Tent in perfecte staat! Fijn betrouwbaar bedrijf met Top service

  thumb Marcel Kuypers
  juni 3, 2020

  Goede en flexibele service met duidelijke instructies voor ophalen en terugbrengen. Ook tussendoor wordt contact gezocht om te horen of de tent bevalt. Daarnaast geven ze tussendoor waarschuwingen voor gebruik i.v.m. weervoorspellingen. Volgend jaar zullen we zeker overwegen om hier weer te huren!

  thumb Laura Pot
  augustus 3, 2019

  De kids hebben t super gehad in de tenten van Tentevent. Voor ons goed en makkelijk op te bouwen en af te breken. Top ?

  thumb Wendy Joore
  juni 30, 2020

Hello World!

TOP
× Heeft u een vraag ?