Wat klanten zeggen

5 star review  Nice tent. Smooth communication. Easier to build than you think. Clear video with set-up and break-down instructions. Recommended.

thumb Jeroen van de Ven
augustus 24, 2020

5 star review  Prima voor elkaar! Duidelijke afspraken. Duidelijke instructie films. Waar voor je geld.

thumb Erwin Verkuijl
augustus 10, 2020

4 star review  Aanrader. Mooie tent. Snel en makkelijk op te zetten. Kids hebben genoten. Goede communicatie met eigenaar!

thumb Familie Paardekooper
juli 13, 2020

5 star review  Super geregeld, snelle reactietijd en alles volgens de planning! Namens de " St-michielscool" Dank!

thumb Joris De Hoog
juli 8, 2020

5 star review  Mooie degelijke tenten, prettige communicatie en een goede service - kortom een aanrader!

thumb Floris-Jan Holst
juli 8, 2020

5 star review  Op het laatste moment hebben wij door de slechte weersomstandigheden een tent kunnen reserveren voor een event. De eigenaar reageert snel, de tenten zien er goed uit, zijn sterk en goed waterdicht. Het opzetten ging eigenlijk best makkelijk. Als ik nog een keer een tent nodig heb, kom ik hier zeker terug.

thumb Frank Maaskant
juli 8, 2020

5 star review  Twee legertenten gehad voor een overnachting van groep 8 geweldige tenten ervoor en de kids vonden het geweldig met zijn allen in een legertent

thumb Mariska Van der Meer
juli 6, 2020

5 star review  De kids hebben t super gehad in de tenten van Tentevent. Voor ons goed en makkelijk op te bouwen en af te breken. Top 👍

thumb Wendy Joore
juni 30, 2020

5 star review  Gisteren tent besteld, vandaag kunnen ophalen. . Kreeg direct filmpjes hoe de tent opgezet moest worden. Tent in perfecte staat! Fijn betrouwbaar bedrijf met Top service

thumb Marcel Kuypers
juni 3, 2020

5 star review  Gisteren tent besteld, vandaag kunnen ophalen. . Kreeg direct filmpjes hoe de tent opgezet moest worden. Tent in perfecte staat! Fijn betrouwbaar bedrijf met Top service

thumb Marcel Kuypers
juni 3, 2020

5 star review  Super tent lekker groot voor genoeg mensen en een fantastisch feest kunnen geven

thumb Duncan nijeboer
september 17, 2019

5 star review  Goede en flexibele service met duidelijke instructies voor ophalen en terugbrengen. Ook tussendoor wordt contact gezocht om te horen of de tent bevalt. Daarnaast geven ze tussendoor waarschuwingen voor gebruik i.v.m. weervoorspellingen. Volgend jaar zullen we zeker overwegen om hier weer te huren!

thumb Laura Pot
augustus 3, 2019

5 star review  Ik ben zeer tevreden! De verhuurder Hendrik nam de tijd om alles uit te leggen en de tent was schoon en in een prima staat. Wil je een tent huren? Hier moet je zijn!

thumb Bart de Rooze
juli 29, 2019

5 star review  Legertent met grondzeil gehuurd, hij was schoon en goed op te zetten. Inleveren in goed overleg, kijkt niet op dagje meer of minder. Voor mij voor herhaling vatbaar!

thumb Mariëlle Korbee
juli 27, 2019

5 star review  Betaalbare, ruime tent in prima staat, snelle en goede communicatie, goede uitleg voor het opzetten. De eigenaar was zeer benaderbaar en behulpzaam. Ik kan Tentevents van harte aanbevelen.

thumb Marjan de Kievit
juli 8, 2019

5 star review  Super mooie tent en service! Communicatie verloopt soepel en afspraken worden nagekomen! Meer dan de moeite waard om hier een legertent te huren!

thumb Igor Hoyng
juli 8, 2019

5 star review  Super mooie tenten. Eigenaar denkt met je mee en geeft zijn advies. Was bij mij heel flexibel bij het halen en retourneren van de tent. Ik kan heb bij iedereen aanraden.

thumb Bas van dijk
juli 1, 2019

5 star review  Stevig en mooi tent. Onze voetbal team heeft heel leuk gehad. Snelle reactie van de eigenaar, flexible en goede service.

thumb Betty Petty
juni 25, 2019

5 star review  Makkelijke manier van communiceren. Prima tent, heel makkelijk met opzetten en afbreken.

thumb Leo Bergen Henegouwen
oktober 3, 2018
TOP
×

Powered by WhatsApp Chat

× Heeft u een vraag ?